Tjenester

Våre tjenester

Har du behov for en taktekker? Vi utfører alt av takarbeid og takreparasjoner i Oslo, Viken, Innlandet og Akershus.

Vi tar imot alle kunder – ingen jobb for liten, ingen jobb er for stor! Vi utfører arbeid for enkeltpersoner, bedrifter, foreninger eller eiendomseiere.

Taklegging og nytt tak

Vår lange erfaring med taktekking og taklegging sørger for at ditt tak blir lagt på den best mulige måten.

Takfornying

Takfornying er en helt ny løsning for slitte tak, og er betraktelig billigere enn å bytte tak.

Takreparasjon

Om du ser at taket ditt har synlige skader, eller du merker at det ikke helt klarer å takle naturkreftene, har vi all den fagkunnskapen og utstyret som trengs for å reparere det.

Taklekkasje

Lekkasjer kan føre til mye mer enn bare regnvann innvendig. Om det er snakk om store lekkasjer, kan det føre til både mugg, sopp og råte i taket.

Blikkenslager

Som blikkenslager kan vi tilby en hel rekke tjenester for ditt tak. Vi tilbyr blant annet takrenner, luftehatter, beslag og pipebeslag samt båndtetting, snøfangere og takplater med mer.

Utvendig maling

Det er ikke bare å ta en pensel å male. Du må planlegge jobben riktig. Forarbeidet er veldig viktig for å få et godt sluttresultat. Om man maler riktig er bygget beskyttet i mange år framover.

Snekkertjenester Karlsson Takservice

Snekkertjenester

Vi tilbyr også mindre snekkertjenester ved behov, som oppussing og rehabilitering av eksisterende bygg til oppføring av nybygg, tilbygg, og gulvlegging og vindusskift.

Trenger du våre tjenester?

Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat. Vi tilbyr gratis befaring!