Takfornying

Vi frisker opp taket ditt

Taket ditt er utsatt for vær og vind hver eneste dag hele året. Med regn, snø og sur nedbør som hamrer løs på det, vil det etter hvert gradvis brytes ned, og ha behov for reparasjoner. Mose og alge tiltrekker seg fuktighet, og om disse elementene setter seg inne i sprekker på taksteinen, gjør det faktisk at selve taksteinen kan sprekke når vinteren kommer. Værforholdene over tid gjør at taksteinen også blir tynnere og tynnere.

En løsning på et utslitt tak er ofte å bytte hele taket. Dette er en veldig dyr løsning for deg. Takfornying er derimot en helt ny løsning for slitte tak, og er betraktelig billigere enn å bytte tak.

Under takfornying høytrykkvasker vi taket. Det gjør at alger, mose og møkk vaskes vekk. Videre rengjør vi takrenner og nedløp. Så sjekker vi takstein for sprekker og brudd, og reparerer dette om det trengs.

Etter vask og reparasjon dekker vi til alt annet enn selve taket. Vi impregnerer så taket slik at taksteinen er rustet mot vann. Deretter maler vi taket med en spesialmaling beregnet for harde værforhold.

Helt til slutt inspiserer vi taket, før vi godkjenner jobben og du kan betrakte ditt fornyede og flotte tak.