Om oss

Hvem vi er

Vi er en takentreprenør som utfører alt av arbeid innen taktekking & beslag for private boliger og næringsbygg. Vi leverer komplette løsninger for taktekking, båndtekking renner og nedløp, vi tar oss av alt fra start til slutt. Stillas, opprydding, bestilling og levering av materialer. Vi legger alle typer tak, til en fast pris.

 

Går du med tanker om å gjenoppbygge, renovere eller legge nytt tak? Vi skal være ditt naturlige førstevalg som utfører komplette renoveringer og takarbeid. Vi har lang erfaring med taktekking, og kan vise til gode referanser, som beviser at vi utfører jobben med stolthet for faget. Vi tar imot alle kunder - ingen jobb for liten, ingen jobb er for stor! Vi utfører arbeid for enkeltpersoner, bedrifter, foreninger eller eiendomseiere.

 

Tak for norske værforhold

 

Som taktekkere setter vi de fleste typer tak, for eksempel platetak, taksteinsprofilerte takplater, betongstein, tegelstein, papptak, shingeltak, plasttak. Bara for og nevne noen få. Alle våre takløsninger er herdet imot de høyt varierende vær-endringene her i Norge.

 

Noen trenger tak der snø ikke vil skli av, noen har mye grønske i forbindelse med bygningen og trenger kanskje ett glatt tak for og unngå grønske på taket. Vi har løsningen for de aller fleste og vi tar oss gjerne tid til å gi gode råd før dere tar et valg. Vi har også forståelse for at alle hus og jobber er unik derfor ønsker vi å gi en personlig befaring der vi går igjennom ulike løsninger for at resultatet vil bli det dere ønsker på forhånd.

Kontakt oss
Hjemmeside opprettet av